3D Karini Studio za dizajn interijera

WABI SABI SAVRŠENO NESAVRŠEN!

Wabi Sabi svoje porijeklo vuče baš kao i trend Japandi iz Japana koje je kao način razmišljanja potekao iz Zen Budizma. Wabi Sabi od nas u osnovi očekuje da živimo u trenutku, da budemo skromni i ponizni. Boho stil je inačica Wabi Sabi stila, a oba sve više možemo pronaći u našim interijerima.

DETALJNIJE

UTIČNICE I PREKIDAČI U INTERIJERIMA

Mali, gotovo neprimjetni detalji isti su oni koje dotičemo svakodnevno, uvijek su tu i bez njih ne možemo. Glavna uloga im je funkcionalnost i tehnička ispravnost, sada već pretpostavljate da je riječ o utičnicama i sklopkama.

DETALJNIJE

3D VIZUALIZACIJA U INTERIJERIMA

Prednosti 3D vizualizacije za dizajn interijera danas je nedvojbeno jedna od najkorisnijih stvari koja svoju primjenu nalazi u svijetu dizajna kao veliki vjetar u leđa koji dizajnerima interijera omogućava besprijekorne i gotovo savršene prikaze interijera.

DETALJNIJE

KOMODE KAO DODATAN PROSTOR!

Razni modeli komoda sa ili bez ladica svoje porijeklo vuku iz iz srednjeg vijeka kada je njihova svrha bila isključivo vezana za biblijske kutije, miraz ili oslikane vjenčane kutije no do današnjeg dana nije nimalo izgubila na popularnosti.

DETALJNIJE

NUTRICIONIZAM U DIZAJNU INTERIJERA

Kao i kod plave boje koju koristimo ukoliko želimo pronaći umjerenost, zelenu također koristimo u prostoru gdje želimo postići jednostavno i ugodno okruženje za miran obrok, te ukoliko se odlučite za promjenu blagovaone ili kuhinje nećete pogriješiti ukoliko se odlučite za neke od navedenih tonova.

DETALJNIJE

NOSIVI STUP OBLOŽEN SMART ELASTIC STONOM

Krenuli ste u adaptaciju, rušite zid te nailazite na iznenađenje… ona su češča u starijim zgradama. Nosivi stup u unutrašnjosti stana uz funkcionalnu ima i dizajnersku funkciju, to je spoj klasične i antičke arhitekture. U današnjem svijetu arhitekti i dizajneri često ga koriste prilikom uređenja unutrašnjosti stanova, kuća ili pročelja poslovnih prostora.

DETALJNIJE

JAPANDI STIL UREĐENJA

Tijekom godine dana uvijek iznova susrećemo se sa novim stilovima. Ovogodišnji jest definitivno Japandi stil. Novi stil miks je japanskog i skandinavskog. Iako je skandinavski stil gotovo obilježio desetljeće te sa sobom poveo mnoge sljedbenike njegovu jednostavnost zamijenio je maksimalizam, zlato, kolorit.

DETALJNIJE

LAMINAT U INTERIJERIMA

Odabir laminata bez obzira oblažete li stan, kuću ili poslovni prostor uvijek iznova svakome od nas stvara probleme koju nijansu odabrati, kako uskladiti...

DETALJNIJE

IGRA SVIJETLOSTI I RASVJETE

Prirodna svjetlost često je neiskoristiva mnogim životnim prostorima dok rijeđe u poslovnom ambijentu. Svjetlost vizualno proširuje prostor u kojem boravite, te savjetujemo da razmislite što biste dobili ako bi umjesto pregradnih zidova koristili staklene sa zamućenim ili teksturiranim staklom.

DETALJNIJE

BOJE

Svaki dizajner interijera je svjestan činjenice da boja povezuje prostor u jednu cjelinu, stoga bez ulaganja značajnijih materijalnih sredstava, bojom možete postići ogromno vizualno poboljšanje interijera svog doma i na taj način stvoriti moderan, skladan i prepoznatljiv stil.

DETALJNIJE

ODABIR TEME

Onog trenutka kada se odlučimo za uređenje interijera, bez obzira želimo li sami promjeniti životni i poslovni prostor ili unajmiti stilista za uređenje interijera, postoje određeni estetski kriteriji kojih se potrebno držati jer oni su osnova za odabir stila i načina uređenja, no važno je napomenuti da im prava podloga treba biti prostorna mogućnost koja se vezuje na temu koju želimo pratiti tijekom uređenja.

DETALJNIJE

OSVJETLJENJE

Prirodna svjetlost često je neiskoristiva mnogim životnim prostorima dok rijeđe u poslovnom ambijentu. Svjetlost vizualno proširuje prostor u kojem boravite, te savjetujemo da razmislite što biste dobili ako bi umjesto pregradnih zidova koristili staklene sa zamućenim ili teksturiranim staklom.

DETALJNIJE

DEKOR

Neutralni dekori. Bijela, bež, siva i crna boja, klasici bezvremenskog dizajna, istovremeno traže i prirodnost i autentičnost. Topli sivi također su sve traženiji prilikom uređenja interijera pogotovu u u kombinaciji sa drvenim dekorima. Intenzivni dekori. Sjajne i upadljive intenzivne osnovne boje omogućavaju živahne akcente. U svijetu spomenutih dekora naći ćemo zasićene i lagano transparentne boje koje prostoriji stvaraju karakter.

DETALJNIJE