3D Karini Studio za dizajn interijera

Tradicija koja traje zadnjih 40-tak godina razvijala se postepeno, ali stručno i pouzdano, kao slijed obiteljske tvrtke koja danas posluje na više razina. Razvojem tehnologije osnovana je tvrtka 3D Karini Studio za dizajn interijera. 3D Karini Studio svojim klijentima nudi mogućnost izrade 3D prikaza u više verzija prije samog izvođenja radova, prenamjene prostora i sl.

Spretne ruke i dobar vizalitet prema ovom poslu prepoznali su mnogi dosadašnji klijenti kojima danas možemo uvelike zahvalti. Zahvaljujući njima pokrivamo kompletno područje Hrvatske uz sistem izvođenja radova ključ u ruke uz danas neizostavni 3D prikaz.

Konstantno radimo na ekspanziji tvrtke, svojih vidika u uređenju interijera kao i prisustvovanju mnogobrojnim sajmovima kod nas i inozemstvu. Pratimo trendove i osluškujemo zahtjeve tržišta i pojedinca, i na taj način dolazimo do novih ideja i projekata. Prvi korak prema svom novom domu izrađujemo uz pomoć kompjuterske vizualizacije izradom 3D prikaza predmetne nekretnine. 3D prikaz prvi je korak prema uređenju doma ili poslovnog prostora.


Današnje vrijeme diktira razne trendove no obzirom na sve traženije zanimanje stilista uređenja unutarnjeg prostora, a time i veće zahtjeve slobodnog tržišta, s odvažnošću možemo reći da svojim klijentima uz usluge iz ponude 3D Karini Studia za dizajn interijera nudimo odgovore na funkcionalno i estetsko opremanje stambenih i poslovnih prostora koje između ostalog uključuju teoretski dio vezano za unutarnju i prostornu organizaciju, materijale, povijest namještaja, razvoj modernizma, usklađivanje boja kao i ostalih ne manje bitnih procesa na putu zadovoljavanja potreba klijenta. Nastavno na sve navedeno 3D prikazom klijentu omogućavmo vizualni prikaz svake zasebne prostorije od podnih i zidnih obloga, dekoracije, namještaja, zastora i sl. Danas kada imamo priliku koristiti blagodati 3D tehnologije za uređenje prostora nemamo mnogo prostora za greške.