3D Karini Studio za dizajn interijera

USLUGE KARINI STUDIA ZA DIZAJN INTERIJERA

* uređenje interijera

* adaptacije

* redizajn interijera

* opremanje interijera

* 2D-3D izrada vizuala

* Izrada tlocrta <po potrebi izlazak na teren i izmjera>

 

Svoje upite vezano za usluge Karini Studia za dizajn Interijera šaljite putem Kontakt obrazac Karini Studio za dizajn Interijera

 

Tko je stilist uređenja unutarnjeg prostora?

Stilist uređenja unutarnjeg prostora je stručnjak koji svojim klijentima tijekom realizacije projekta uređenja unutarnjeg prostora ima za zadatak prilagoditi prostor željenim uvjetima klijenta u okviru zadanoga budžeta, bilo da je riječ o životnom ili poslovnom prostoru.

Potrebno je biti otvoren prema novim idejama koje je neophodno objediniti u kvalitetan, organiziran oku ugodan vizalitet koje naposljetku određuju uspjeh projekta. Neprijeporna je prednost umijeće suradnje s ljudima, koja uz želje klijenta i estetsku projekciju prostora kreativne ideje sprovesti u stvarnost.

 

MAKEOVER NEKRETNINE

Cjenjeni najmodavci i prodavatelji!

Rado ćemo Vam odgovoriti na sva pitanja te besplatno izraditi ponudu vašeg prostora uz minimalne troškove.

Prostore adaptiramo, pregrađujemo, postavljamo keramičke pločice i laminat, bojamo zidove te u konačnici vizualno uređujemo zadani interijer i to sve uz najmanju cijenu u gradu. Ljudi su vizualna bića i prilikom uređenja to treba imati na umu; boja zidova, ukrasi, prenamjena prostora iz jednog u dva samo su dio onog na što treba prilikom uređenja obratiti pažnju. Klijenti van Hrvatske to su prepoznali, no da li ste Vi spremni na taj korak? Mi Vam nudimo sve na jednom mjestu, građevinske usluge, soboslikarsko ličilačke kao završno uređenje interijera.

Pratiti nas možete na Facebook like stranici Karini Studio
Mi smo tu radi Vas, obratite nam se s povjerenjem!