3D Karini Studio za dizajn interijera

.

Japandi – spoj skandinavskog i japanskog stila

Posljednjih godina interijerima je vladao skandinavski stil uređenja. I svake je godine pomalo evoluirao u kombinaciji s drugim stilovima. Ove godine iznimno je popularan u kombinaciji s japanskim stilom postajući tako Japandi.

Ukoliko želite osvježiti postojeći prostor i pronaći inspiraciju cijeli tekst pročitajte OVDJE

Što znači dobiti 4**** kod uređenja apartmana?

Za one koji nisu dugo ulagali u svoje apartmane, sada je krajnje vrijeme da to učine kako bi bili spremi dočekati svoje goste u sezoni. Donosimo vam što bi jedan apartman od 4 zvjezdice trebao imati.

Saznajte što je sve potrebno kako bi dobili 4**** i pročitajte tekst u cijelosti OVDJE

Granddmillenial vs granny chic stil

Kako spojiti nespojivo,moderno i tradicionalno, da izgleda skladno otkrili su mladi dizajneri-takozvani milenijalci po kojima je ovaj stil i dobio ime. U Granddmillenial ili Grandmillenium stilu postiže se zabavan i nostalgičan dojam prostora, a nastao je kao prirodni nasljednik Granny chic stila.

Unesti dio nostalgije u svoj dom u potpunosti ili djelomično saznati ćete ukoliko pročitate tekst u cijelosti OVDJE

Japanski stil uređenja

Minimalizam i vjernost tradiciji tipični su za japanske interijere. Stil koji se oblikovao početkom 20. stoljeća predstavlja svojevrsni asketizam i odu prirodi te reflektira jednostavnosti i marljivost stanovnika zemlje izlazećeg sunca. U našim krajevima nije toliko zastupljen, no ipak pronalazi put do pojedinih interijera.

Koliko Vi sami težite Japanskom stilu uređenja spoznati ćete ukoliko pročitate tekst u cijelosti OVDJE

Proljeće u našem domu

Proljeće se bliži, a s njegovim buđenjem u nama se budi želja da nešto promijenimo u domu. Donosimo vam ideje kako to učiniti sa malo truda, ali i novca. Romantični i prozračni pastelni tonovi u prirodi inspiracija su za uređenje interijera.

Budi li se proljeće u Vama, saznati ćete ukoliko pročitate tekst u cijelosti OVDJE

Kako pretvoriti neugledni poslovni prostor u dva prekrasna apartmana

Puls grada se najbolje osjeti na njegovoj žili kucavici. To su spoznali brojni stanari starogradskih jezgri, ali i gosti koji nas posjećuju. Stoga je adaptacija starijih stanova odavno realnost. Ovdje se pak radi o poslovnom prostoru koji je prenamijenjen u dva apartmana namijenjena iznajmljivanju.

Dizajnerica interijera Katarina Hrupački Nikšić kako je ovaj pothvat bio izazovan, čak i što se tiče stvaranja rendera. Jer računalo podnosi sve, a ono s čime se sretnete na licu mjesta je jedna sasvim druga priča.

Posjedujete poslovni prostor koji želite prenamijeniti… vjerujemo da ćete dobiti ideju nakon što pročitate tekst u cijelosti OVDJE

Nutricionizam u dizajnu interijera

Po povratku sa godišnjeg zasigurno ste sjeli uz kompjuter i počeli surfati u potrazi za osvježenjem pri uređenju interijera. Jedno je sigurno - uređenje interijera 2021.-2022.  definitivno neće biti dosadno! Boje će preuzeti vodeću ulogu!

Naglasak se stavlja na vitraje prozorskih stakala, petrolej plavozelenu uz detalje zlatne te sobno bilje i sukulente.

Želite li saznati kako boje unutar prostora utječu na naš apetit cijeli tekst možete pročitati OVDJE 


PRONAĐITE INSPIRACIJU

Mogućnosti s ovom jednostavnom tehnikom su mnogobrojne. Uz neizostavnu spužva tehniku koriste se i druge dekorativne tehnike uz pomoć valjka, špahtle i gletera kako bi se "izvukli" reljefi na zidu.

 Business & Lifestyle 

Business & Lifestyle 

Business & Lifestyle