3D Karini Studio za dizajn interijera

EUROPA INTERIJERI

 

Europa interijer dizajn privatna je obiteljska tvrtka osnovana 2007.g. Dizajniramo i izrađujemo namještaj po mjeri za stambene i poslovne prostore. Tijekom godina izradili smo velik broj namještaja po mjeri. Naša pažnja prema detaljima i razini usluge zadovoljava i najviša očekivanja naših kupaca.

Za LUCUS dizajn kvaliteta izrade namještaja sinonim je za zadovoljstvo kupaca. Vodeći računa o odnosima sa kupcima kao i o odnosima unutar tvrtke, a isto tako i o odnosu prema namještaju, LUCUS dizajn proizvodi funkcionalan i zanimljiv namještaj koji unosi toplinu i osobnost u interijer. Bez obzira da li je namještaj zadnji modni trend ili je klasičan, on će svojim dizajnom istaknuti individualnost vlasnika.

Slijedimo jednostavnu metodu kao garanciju kvalitete našeg namještaja: svaki korak u procesu izrade namještaja tretiramo s najvećom pažnjom i brigom kao da je to naš osobni namještaj. Namještaj po mjeri izrađujemo od najkvalitetnijih materijala i opreme na hrvatskom tržištu.

Posebna pažnja usmjerena je i na zaštitu okoliša. Proizvođač materijala koji koristimo najstrože se pridržava propisa o zaštiti okoliša, vrijednosti emisija i isparavanja i međunarodnih normi kako bi izradili jedan od najmodernijih i jedinstven namještaj po mjeri po želji klijenta.

Namještaj po mjeri izrađuje tvrtka Europa Interijeri

Namještaj izrađen po mjeri je, pri tom, najbolje i sve više prevladavajuće riješenje.

Uz maksimalnu funkcionalnost, doprinosi isto takvom iskorištenju prostora. Posebno doprinosi osjećaju zadovoljstva, jer se uređenjem prostora na ovaj način, izrazio vlastiti stil na funkcionalan i atraktivan način, i ostvaren dizajn prema vlastitoj želji.

 

Europa Interijeri

Europska kvaliteta

Svoj upit pošaljite nam putem kontakt obrasca