3D Karini Studio za dizajn interijera

3D VIZUALIZACIJA

2D-3D modeliranje (izrada 2D-3D visuala) spada među jedne od zahtjevnijih oblike računalne grafike. Iako je teško postići visoko realnu sliku objekta zbog velikog broja faktora koji utječu na izgled završnog renderiranja u 3D Karini Studiu za dizajn interijera trudimo se postići zavidne rezultate.
Kod izrade 2D-3D modela interijera potrebno je obratiti posebnu pozornost na detalje pošto su završni renderi ili animacija u relativno malom protoru u kojem bi nedostatak detalja došao do izražaja. Izrađujemo tlocrtne module manjih, većih objekata, zasebnih stambenih prostorija i poslovnih prostora, ljetnih terasa uz završan dizajn interijera  u programima za izradu modula shodno uslugama Karini Studia.

Vaš dom. Tako mala riječ a toliko moćna. Dom je mjesto koje na nas djeluje opuštajuće i umirujuće kako na našu dušu tako i na naš um. U potrazi za životnim balansom nerijetko se odlučujemo upravo taj naš mali komadić raja urediti po mjeri.

U današnje vrijeme postoje stilovi koji nas oduševe no ipak možda nisu najbolje rješenje. U nastavku Vam donosimo nekolicinu primjera u 3D prikazu kako bi pronašli dio inspiracije koji vam nedostaje i na taj način vas motivirali da materijalima, bojama, biljkama i ostalim dekorativnim predmetima potaknete svoju kreativnost.


RENDERIRANJE

Renderiranje ili iscrtavanje konvertira model u prikaz simuliranjem svjetla da bi se dobile fotorealistične slike u fotorealističnom renderiranju.
Tijekom procesa 3D renderiranja, broj refleksija “svjetlosnih zraka” može biti iskrojen da bi se postigao željeni vizualni efekt. 
3D Karini Studio za Vas izrađuje 3D vizuale u svrhu uređenja interijera, prodaje, prezentacije (putem Power Pointa) kako bi vam stvorili realističan prikaz. Interijer je mjesto gdje se najviše zadržavamo što ovaj posao čini dodatno mističnim i izvlaći iz nas najbolje ideje kako bi krajnjem klijentu stvorili najbolju sliku njegova prostora. Nakon odabira stila uređenja, određuju se kote vanjskih i unutarnjih zidova, stolarije, pomno se izabire namještaj, kombinira boja kako bi se postiglo adekvatno riješenje.

 

IZBJEGAVANJE TROŠKOVA

Bez obzira na našu platežnu moć, nitko ne voli imati osjećaj neuspjeha, uzaludno potrošenih sredstava, krivo postavljenog zida, prevelikog namještaja…
Ukoliko želite izbjeći nepotrebne troškove iskoristite mogućnost 3D renderiranja stambenog ili poslovnog prostora.
Karini Studio izrađuje dogovoreni projekt u tri vizuala. Prvi se izrađuje temeljem prvog dogovora sa klijentom, tlocrta dok su drugi i treći nadopuna koja vodi do konačnog riješenja. Nakon izrade 3D rendera i prihvaćanja istog isporućujemo mjere korištenog namještaja i materijala kao i boja za zidove ili tapeta.